Barion Pixel
Ügyfélszolgálat (9-17 óráig)
+36 30 858 7400

Szállítási idő: 5-10 munkanap

Bemutatkozás

Humicsku Inci vagyok az “INCI” márka megálmodója, két gyermek Kitti Boglárka és András édesanyja.

Szakmai tanulmányaimat 1997-ben végeztem Nyíregyházán a 107.sz Mező Imre Szakközép és Szakmunkásképzőben női-ruha készítő szakon.

Iskolai éveimet követően szakmámban dolgoztam több cégnél is ahol tapasztalataimat gyarapíthattam. Ezen évek alatt megismertem az olasz, francia divatcégek világát (pl. Benetton, Moncler, Versace). Az itt szerzett tapasztalatok nagyban elősegítették a szakmai fejlődésemet.

Ezt követő években az élet más területén is szerencsét próbáltam és közben megszületett az első gyermekem is Kitti Boglárka.

2015 januárjában elindítottuk vállalkozásunkat párommal, melyben egyedi ajándékokat kezdtünk gyártani vásárlóinknak. (www.inciajandekgyar.hu) Mivel a szakma szeretete és az alkotás vágya mindig is bennem volt, és 2016-ban megszületett második gyermekem András, így folyamatosan elkezdtük bővíteni a kínálatunkat: boby bodyk, tütü szoknyák, hajpántok stb.

Termékeink gyártásában én is aktívan részt veszek, az első darabok az én kezeim között születnek.

A bővülő kínálatunk 2019-re egy olyan szintre nőtte ki magát, nektek köszönhetően, hogy elhatároztuk egy külön márkát hozunk létre és így született meg az „INCI”.

Fogadjátok tőlem szeretettel!